Hyves Twitter Youtube Facebook
Volg Kickboxing-Geldermalsen ook via
Kickboxing Geldermalsen
Kickboxing Geldermalsen
Kickboxing Geldermalsen

Om de deelnemers bij Kickboxing Geldermalsen voldoende aandacht te kunnen blijven geven en de continuïteit van de lessen te waarborgen werken we met een instructeur en een hoofdinstructeur.

Marco is eigenaar en hoofdinstructeur van Kickboxing Geldermalsen. Om een bijdrage te leveren aan de bevordering van de professionaliteit van het kickboksen in Nederland heeft Marco eind 2006 de opleiding kickboksleraar A (hoogste niveau) afgerond. Deze leraaropleiding van de SKMO is gebaseerd op de Kwalificatie Structuur Sport (KSS) van het NOC*NSF. De leraaropleiding is op KSS niveau 3. De inhoud van de opleiding bestond uit: Les- en Leidinggeven (didactiek en methodiek), Trainingsleer, Theorie en achtergronden van Vechtsport, EHBSO en Projectmanagement, Medische, Juridische, Maatschappelijke en Pedagogische aspecten van Vechtsportonderwijs, plus langdurige stage(s) bij diverse toptrainers en scholen. Verder heeft hij ruim 20 jaar ervaring met diverse vechtsportdisciplines zoals: Karate, Kungfu, Free-Fight en Kickboksen. Door deze gedegen achtergrond is zijn visie op het Kickboksen, en het lesgeven daarin, enorm versterkt.

Philip is instructeur en heeft de 2e dan in de Chinese krijgskunst Shaolin Kempo en neemt daarmee een schat aan extra kennis, technieken en andere zienswijzen mee waarmee we met z'n allen ons voordeel kunnen doen. Daarnaast is hij compleet thuis in de achtergrond, filosofie en visie van het kickboksen zoals we dat willen bij Kickboxing Geldermalsen. Hij traint een ruim aantal jaren kickboksen als ondersteuning bij zijn Kempo. Het is goed om ook je horizon te verbreden naast het trainen in je eigen stijl. Hij vindt het een geweldige uitdaging om zijn kennis en visie over te mogen brengen op onze leden. Philip zal ook zo veel mogelijk begeleiding geven tijdens de lessen. Bij splitsing van groepen neemt hij een groep voor zijn rekening. Tevens verzorgt hij warming-ups maar ook complete lessen. Kickboxing Geldermalsen is daarom zeer verheugd met de aanwinst van deze complete vechtsporter met samoerai mentaliteit in hart en nieren.