Hyves Twitter Youtube Facebook
Volg Kickboxing-Geldermalsen ook via
Kickboxing Geldermalsen
Kickboxing Geldermalsen
Kickboxing Geldermalsen

Kickboksen is een zeer leuke sport. Niet alleen is het een middel tot het bevorderen van zelfverdedigingsvaardigheden en persoonlijke bescherming, het helpt ook bij uw individuele ontwikkeling en verhoogt uw mentale bewustzijn. U wordt zich meer bewust van uzelf en uw omgeving. Het helpt bij zowel het verliezen van gewicht als bij het verbranden van calorieën.

Bent u op zoek naar een workshop vol actie en energie? Bent u toe aan niet eerder geëxploreerde terreinen in uzelf? Heeft u altijd al een ´jab´, ´powerpunch´of een ´Low-kick´ onder de knie willen hebben? Dan bent u bij Kickboxing Geldermalsen aan het juiste adres. Deze workshop wordt geheel afgestemd op uw wensen, doelen en niveau waarbij de deelnemers alle aandacht krijgen.

Leer de basic kick- en bokstechnieken en conditioning drills in een ontspannen sfeer om uw kracht, doorzettingsvermogen en coördinatie te verbeteren. Wij willen u graag kennis laten maken met deze vorm van kickboksen. Onze instructeurs kunnen deze drills als de beste ontleden en begrijpbaar maken voor iedereen. Laat u niet tegenhouden door uw huidige conditie of ervaring, want u hoeft niet over vechtsportervaring te beschikken.


In het kort...

Wie Voor iedereen en geschikt voor elk niveau, leeftijd etc. (van 'first time exerciser' tot 'gevorderden')
Wanneer Weekend sessies of doordeweekse ochtenden, middagen of avonden
Deelnemers 8-15
Opties Kickboksen
Trainingsduur Ca. 150 minuten
Locatie We kunnen ook naar uw leerlocatie komen zodat u tijd bespaart (thuis, gym, club, kantoor, park etc.)
Kosten Vanaf €350,-  exclusief reiskosten à € 0,28 per km
Overig Alles gaat in overleg.