Hyves Twitter Youtube Facebook
Volg Kickboxing-Geldermalsen ook via
Kickboxing Geldermalsen
Kickboxing Geldermalsen
Kickboxing Geldermalsen

Kickboksleraar A diploma via SKMO
De SKMO (Stichting Kickboksen en Mixed Martial arts Opleidingen) is een onafhankelijke Stichting die zich richt op deskundigheidsbevordering en kwaliteitsverbetering van o.a. het Muay-thai en kickboksen en houdt zich alleen bezig met het ontwikkelen en implementeren van docentenopleidingen conform de Kwalificatie Structuur Sport (KSS) niveau 2 en 3.

2e Dan Shaolin Kempo
Een 2e dan (zwarte band) is zeer bedreven in deze vechtkunst en kan daarmee zelfstandig volledige lessen geven aan zowel jeugd als senioren. Hij kan technieken duidelijk uitleggen en overbrengen. Discipline en een ┬┤never give up spirit┬┤ zijn hierin erg belangrijk. Er is aandacht voor ontwikkeling van respect voor elkaar, door met elkaar en van elkaar te leren.

BHV (Bedrijfshulpverlening)
Deze cursus is opgesplitst in twee delen: het verlenen van EHBO en brandbestrijding & ontruiming. Beide delen worden met een apart examen afgesloten. De beide examens bestaan uit een praktijk- en theoriegedeelte. Er dient jaarlijks een herhalingscertificaat behaald te worden. Tijdens deze herhalingscursus komen alle onderwerpen uit de standaard cursus korter aan bod. Na afloop van deze cursus en na het goed doorlopen van een praktijkexamen krijgt men het herhalingscertificaat.

> Certificaat Marco J.C. Hage